breaking
Από το Blogger.
✦ ✦ Unlabelled ✦ Αποδέξου τη μονοτονία για να γίνεις μεγάλος τενίστας

Share This


Το τένις είναι ένα όμορφο άθλημα όπου όλα εξαρτώνται από έναν παίκτη. Προσθέτοντας το γεγονός ότι η βοήθεια από τον προπονητή είναι σχεδόν περιορισμένη σε επίπεδο αγώνων, όλοι οι αθλητές που αγαπούν την ατομική άμιλλα, δεν μπορούν να επιλέξουν καλύτερο άθλημα από το τένις. Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι η καριέρα του τένις διαρκεί πολλά χρόνια, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι χρειάζεται για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο απόδοσης.


Το άθλημά μας είναι γεμάτο ενδιαφέροντες παράγοντες. Κάθε ράλι δίνει πόντο σε έναν από τους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να πάνε από άμυνα σε επίθεση για να μπορέσουν να πλεονεκτούν έναντι του αντιπάλου. Ο αγώνας τένις μπορεί να είναι τόσο σύντομος όσο 40 λεπτά, όπως επίσης μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 5 ώρες σε επαγγελματία. 


Πολλοί παίκτες είναι πρόθυμοι να δουλέψουν πολύ σκληρά όταν αρχίζουν να κάνουν νέα πράγματα. Όταν μαθαίνουν πώς να χτυπούν μπροστά, αποκτούν πραγματικά κίνητρο. Όταν ανακαλύπτουν πώς οι διατάσεις βοηθούν την ανάρρωσή τους, αφιερώνουν χρόνο αμέσως μετά την εξάσκηση για να κάνουν κάποιες στατικές ασκήσεις. Όταν διαβάζουν το βιβλίο της δίαιτας του Novak Djokovic, αρχίζουν να τρώνε αποφεύγοντας τη γλουτένη. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες δεν συνεχίζουν αυτές τις ενέργειες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά όσο αναμενόταν.


Αν νομίζετε ότι το τένις είναι διασκεδαστικό, έχετε δίκιο. Είναι διασκεδαστικό όταν βελτιώνεσαι συνεχώς, έχεις πολλές δεξιότητες και ανταγωνίζεσαι πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να πετύχεις αυτό το επίπεδο, πρέπει να αποδεχτείς τη μονοτονία και να κάνεις ό,τι χρειάζεται κάθε μέρα. Για να καταλάβετε γιατί η μονοτονία είναι η προτεραιότητα για την επιτυχία, εδώ έχετε τις πτυχές που πρέπει να αντιμετωπίζουν συνεχώς οι παίκτες:


Προπόνηση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προπονήσεις είναι απαραίτητες για τη βελτίωση του επιπέδου του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης, οι παίκτες πρέπει να επαναλάβουν τη συγκεκριμένη ενέργεια πολλές φορές για να αισθάνονται άνετα με αυτήν την κίνηση, καθώς και για να επιτρέψουν στο σώμα και το μυαλό να δημιουργήσουν αυτόματη συνήθεια. Για να διατηρήσουν το καλό επίπεδο απόδοσης καθώς και να καταβάλουν προσπάθειες για να βελτιώνουν συνεχώς τις δικές τους δυνατότητες, οι παίκτες πρέπει να αγαπούν να κάνουν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αν βαρεθούν πολύ νωρίς, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να παίξουν τένις σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.



Αθλητικός τρόπος ζωής

Το να είσαι επαγγελματίας αθλητής απαιτεί έναν αυστηρό τρόπο ζωής που επικεντρώνεται στην αύξηση των πιθανοτήτων για την επίτευξη επιτυχίας. Όταν άλλοι τρώνε fast-food, οι παίκτες του τένις πρέπει να επιλέξουν ζυμαρικά ή κοτόπουλο με ρύζι. Όταν οι άλλοι έχουν πλούσια κοινωνική ζωή, οι παίκτες του τένις πρέπει να πάνε για ύπνο στις 23:00 για να συνέλθουν και να ετοιμαστούν για την επόμενη μέρα βελτίωσης των δεξιοτήτων τους. Το να είσαι αθλητής είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς προπόνηση και ανταγωνισμός, επομένως η αποδοχή αυτού του τρόπου ζωής και της μονοτονίας των ίδιων αποφάσεων είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιτυχημένης καριέρας. Οι παίκτες, που αποδέχονται αυτές τις απαιτήσεις, είναι αυτοί που παίζουν πολλά χρόνια και κατακτούν τα τρόπαια.


Μονοτονία

Για πολλούς ανθρώπους σημαίνει πλήξη, αλλά για φιλόδοξους τενίστες σημαίνει καθημερινές βελτιώσεις που αποφασίζουν για τις πιθανότητές τους για μελλοντικές επιτυχίες. Το μακροπρόθεσμο όραμα θα πρέπει πάντα να υποστηρίζεται από βραχυπρόθεσμες ενέργειες, έτσι ώστε η κατανόηση ότι ο παρών χρόνος έχει αντίκτυπο στα μελλοντικά αποτελέσματα θα επιτρέψει στους παίκτες να αποδεχτούν τη μονοτονία και να κάνουν το καλύτερο κάθε φορά που ο παίκτης εκτελεί οποιαδήποτε άσκηση ή παίρνει σημαντικές αποφάσεις.

Ολυμπιάδα Tennis Club
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply