breaking
Από το Blogger.
✦ ✦ Unlabelled ✦ Συναρπαστική συνέχεια...

Share This

delpotro-wimbledon16-4_408.jpg

Η «Middle Sunday» παραδοσιακά είναι μέρα ξεκούρασης, διότι δεν πραγματοποιούνται αγώνες στο «All England Club», ωστόσο ο καιρός των προηγούμενων ημερών αναγκάζει πολλούς να «πατήσουν» γήπεδο. Για την ανατροπή θα δώσει τα... πάντα ο Ντελ Πότρο! 

Σε μία διοργάνωση που χαρακτηρίζεται από τις παραδόσεις της, κάποιες φορές, όπως σήμερα, οι διοργανωτές πηγαίνουν κόντρα σε αυτές. Συγκεκριμένα στην «Middle Sunday» παραδοσιακά δεν διεξάγονται αγώνες, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, μερικοί τενίστες και τενίστριες που συνεχίζουν, πρέπει να «πατήσουν» γρασίδι, για να προχωρήσει σε νορμάλ ρυθμούς το πρόγραμμα του Grand Slam.
Στο αντρικό «ταμπλό» και ενώ όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον πρόωρο αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Σαμ Κουέρι, στα courts του «All England Club» θα βρεθούν κυρίως τα «ζευγάρια» που δεν ολοκλήρωσαν τις αναμετρήσεις τους, το Σάββατο (2/7), για τον τρίτο γύρο.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το «ντέρμπι» του Τζον Ίσνερ με τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (15:30GR). Εκεί, μετά από περίπου δύο ώρες αγώνα, ο Αμερικανός βρίσκεται σε ρόλο «οδηγού» με το 7-6(3), 6-3, 6-7(5)να είναι το σκορ μέχρι στιγμής. Οι δυο τους θα παίξουν από το τέταρτο set, κάτι που εξασφαλίζει μετά τη διακοπή, μία «μάχη» άνευ προηγούμενου, πίσω από τα δυνατά σέρβις των παικτών, με τον νικητή να περιμένει έναν εκ των Γκασκέ - Ράμος Βινιολά.
Ο Γάλλος με τον Ισπανό, θα «παλέψουν» στο court 18 (15:30GR), με τον Ρισάρντ Γκασκέ να έχει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το No10 της Παγκόσμιας κατάταξης επιθυμεί να «κρατήσει» στα «χέρια» του την ανατροπή 2-6, 7-6(5), 6-2 που έχει πραγματοποιήσει έως την δεδομένη χρονική στιγμή.
Το συγκλονιστικότερο παιχνίδι από τα αναβληθέντα αναμένεται να είναι αυτό μεταξύ του Λούκας Πούιγ με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (15:30GR). Ο «θρυλικός» Αργεντινός σημείωσε σπουδαία νίκη στον προηγούμενο γύρο επί του Σταν Βαβρίνκα, ωστόσο, τώρα, βρίσκεται «κάτω» με set, με το φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει, εάν δεν αντιδράσει άμεσα, «κόντρα» σε έναν αξιόλογο τενίστα.

Η αναμέτρηση ήδη έχει συμπληρώσει δυόμιση ώρες, με το No30 της ATP, να βρίσκεται «μπροστά» με 6-7(4), 7-6(6), 7-5, έπειτα από «γεμάτα» set. Όποιος τενίστας προκριθεί, «βλέπει» προημιτελικά, διότι στους «16» ήδη περιμένει ο Μπέρναντ Τόμικ ο οποίος επιβεβαιώνει την αγάπη του για το γρασίδι, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Τέλος, αναβολή λόγω σκότους, είχαμε και στην «κόντρα» του Νικ Κύργιου με τον Φελιτσιάνο Λόπεζ. Οι δυο τους, ολοκλήρωσαν μόλις δύο set, με το σκορ να είναι ισόπαλο στο 6-3, 7-6(2) και τον Ελληνοαυστραλό να θέλει τη πρόκριση για να αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ στους «16» σε ένα σπουδαίο «ντέρμπι».

Στο πρόγραμμα των ανδρών υπάρχουν και δύο ματς για τον τρίτο γύρο που δεν έχουν ξεκινήσει καν. Συγκεκριμένα, τα «ζευγάρια» Τόμας Μπέρντιχ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γιαν Βέσελι - Ζοάο Σόουζα παίζουν με σκοπό οι νικητές να συναντηθούν στη τέταρτη φάση του «Wimbledon Championship».
Στη γυναικεία πλευρά του τρίτου Grand Slam της χρονιάς, είναι προγραμματισμένα παιχνίδια του τρίτου γύρου. Η Σερίνα Γουίλιαμς που προβλημάτισε στην εμφάνιση της με αντίπαλο την Κριστίνα ΜακΧέιλ, μπαίνει στο κεντρικό court για να αντιμετωπίσει την Ανίκα Μπεκ (15:00GR).

Η ελπιδοφόρα τενίστρια της Γερμανίας, φιλοδοξεί να προκαλέσει νέα «θέματα» στη κορυφαία παίκτρια του αθλήματος. Η Αμερικανή από τη πλευρά της θέλει να «τελειώνει» γρήγορα, για να προχωρήσει στους «16», εκεί που θα παίξει με μία εκ των Σλόαν Στίβενς - Σβετλάνα Κουζνέτσοβα που δοκιμάζονται στο Court 1 του «All England Club».
Τέλος, αξιόλογο «ντερμπάκι» αναμένεται μεταξύ των Μπαζίνσκι - Παβλιουτσένκοβα (13:30GR), με την εκπρόσωπο της Ελβετίας να θέλει εκδίκηση για την ήττα της στο Μπρισμπέιν στην αρχή της σεζόν.

Η τενίστρια που θα περάσει στους «16», θα παίξει με μία εκ των Βάντεγουεϊ - Βίντσι. Η προϊστορία εκεί είναι μοιρασμένη (1-1), ωστόσο η αθλήτρια των ΗΠΑ, έχει την ευκαιρία να «προχωρήσει» διότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Το πρόγραμμα της Κυριακής

CENTRE COURT  (ώρα έναρξης 13:30GR)
27-Coco Vandeweghe (U.S) v 6-Roberta Vinci (Italy)
1-Serena Williams (U.S.) v Annika Beck (Germany)
24-Alexander Zverev (Germany) v 10-Tomas Berdych (CzechRepublic)

COURT ONE (ώρα έναρξης 13:30GR)
18-Sloane Stephens (U.S.) v 13-Svetlana Kuznetsova (Russia)
15-Nick Kyrgios (Australia) v 22-Feliciano Lopez (Spain) to finish 6-3 6-7(2)   
Jiri Vesely (Czech Republic) v 31-Joao Sousa (Portugal)

COURT TWO (ώρα έναρξης 13:30GR)
11-Timea Bacsinszky (Switzerland) v 21-Anastasia Pavlyuchenkova (Russia)
18-John Isner (U.S.) v 12-Jo-Wilfried Tsonga (France) to finish 7-6(3) 6-3 6-7(5)

tennis24.gr

Ολυμπιάδα Tennis Club
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply