breaking
Από το Blogger.
✦ ✦ Unlabelled ✦ League Tournaments by Ολυμπιάδα tennis club

Share This





Ο καιρός πέρασε και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν μια πρώτου είδους αξιολόγηση όσον αφορά την κατάσταση που βρίσκονται.


Ετσι φέτος έρχονται στο προσκήνιο τα Τουρνουά-Λίγκες. Τα πρωταθλήματα θα έχουν την εξής διάρθρωση.



Στην 1η φάση (πρώτη Κυριακή) θα χωρίζονται οι παίκτες σε ομίλους όπου θα συναντιούνται με όλους τους παίκτες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο σε μικρής διάρκειας παιχνίδια.
Στην 2η φάση (δεύτερη Κυριακή) θα προβιβάζονται οι πρώτοι παίκτες των ομίλων και θα αγωνίζονται σε ολοκληρωμένους αγώνες.

Η ειδοποιός διαφορά είναι πως τα μεμονωμένα τουρνουά θα είναι βαθμολογούμενα. Στο πινακάκι σας παραθέτουμε την βαθμολόγηση που θα ισχύσει σε κάθε τουρνουά.

  • 1ος --->30 βαθμούς
  • 2ος--->25 βαθμούς
  • 3ος-4ος--->20 βαθμούς
  • 5ος-8ος--->15 βαθμούς
  • 9ος-16ος--->10 βαθμούς
Στους συνολικούς βαθμούς του κάθε παίκτη θα προσμετρούνται και οι βαθμοί των play-off (ομίλων) με 4 πόντους η νίκη και 2 η ήττα.

Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες θα μπορούν να διακριθούν στα μεμονωμένα τουρνουά , αλλά θα έχουν και το καλύτερο πλασάρισμα σε θέση όταν συμμετέχουν στα τουρνουά συχνότερα.


Οι κατηγορίες που θα υπάρξουν θα είναι 3:

  1. Rookies_Αρχάριοι
  2. Intermidiates_ Μέτριο επίπεδο
  3.  Masters_Προχωρημένοι

    *Η κατηγορία Masters θα είναι knock-out φάση μόνο.
     Σε περίπτωση μικρής συμμετοχής στην κατηγορια Masters θα παίξουν όλοι οι παίκτες με όλους σε διαφορετικές Κυριακές, σε 2 νικηφόρα σετ των 6. 

    Στον παρακάτω σύνδεσμο θα τοποθετηθούν όλοι οι παίκτες που θα συμμετέχουν σε ένα ή και περισσότερα τουρνουά και θα υπάρχει live εξέλιξη

    Live εξέλιξη του Πρωταθλήματος

Περιμένουμε τους αρχάριους παίκτες να έρθουν κοντά στις Κυριακές μας για να αποκτήσουν εμπειρία γνωρίζοντας ανθρώπους και διαφορετικά είδη παικτών αλλά και τους προχωρημένους να μας χαρίσουν δυνατές μάχες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

Ολυμπιάδα Tennis Club
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply