breaking
Από το Blogger.
✦ ✦ Unlabelled ✦ Με μια ομπρέλα στο χέρι...

Share This

rg16-5_408.jpg


Έπειτα από μία ιστορική μέρα για το Roland Garros, αφού για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια ολόκληρη ημέρα λόγω κακοκαιρίας, οι τενίστες επιστρέφουν στη δράση.... ή μήπως όχι;;; 

Υπό τον φόβο της βροχής θα είναι και σήμερα οι εμπλεκόμενοι στο Παρίσι και το πιο χρήσιμο αξεσουάρ της διοργάνωσης, η ομπρέλα, θα είναι και πάλι σε πρώτο πλάνο...

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι στην περιοχή του Roland Garros υπάρχει αυξημένη πιθανότητα βροχόπτωσης, από το πρωί και ίσως προς το απόγευμα καλυτερεύσουν τα πράγματα.

Το σίγουρο είναι ότι άλλη μια ημέρα ταλαιπωρίας περιμένει τους τενίστες, τους φιλάθλους και τους διοργανωτές....

Κατα τα άλλα, το σημερινό πρόγραμμα στο Γαλλικό Όπεν, είναι αναμενόμενα βαρύ..

Θα διεξαχθούν αγώνες για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες καθώς και οι δύο πρώτοι προημιτελικοί για το ανδρικό ταμπλό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «ανοίγει» το πρόγραμμα στο «Philippe Chatrier» (12:00GR-Eurosport) αντιμετωπίζοντας το Νο14 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα κόντρα στον οποίον μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (9-1 τα σετ).

Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί πρόσφατα στο χωμάτινο Masters της Μαδρίτης, όπου ο «Νόλε» έκανε περίπατο (6-2, 6-1) κόντρα στον 28χρονο Ισπανό, το στυλ παιχνιδιού του οποίου ταιριάζει γάντι στον σπουδαίο Σέρβο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Τζόκοβιτς στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το ζευγάρι Φερέρ - Μπέρντιχ που θα μονομαχήσουν στο «Suzanne Lenglen» περίπου στη (13:00GR).

Λίγο αργότερα στο Center Court (17:00GR), θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος προημιτελικός ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και τον Άντι Μάρει, ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους Γάλλους. Η προϊστορία στις συναντήσεις των δύο ανδρών είναι «πλούσια», αλλά ο Γκασκέ έχει πρόβλημα.

Ο 29χρονος Γάλλος δεν έχει κερδίσει τον Βρετανό από το «Italian Open» του 2012, με τον Μάρει να μετρά πέντε συνεχόμενες επιτυχίες, στις τελευταίες τους συναντήσεις.

Την ίδια ώρα στο Suzanne Lenglen, θα διεξαχθεί ο άλλος ανδρικός προημιτελικός με τον κάτοχο του τίτλου, Στάνισλας Βαβρίνκα να αντιμετωπίζει τον πολύ επικίνδυνο και εξαιρετικά φορμαρισμένο, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας που στον προηγούμενο γύρο έκανε την «έκπληξη» αποκλείοντας τον Μίλος Ράονιτς.

Στις γυναίκες, Ραντβάνσκα και Χάλεπ καλούνται να ολοκληρώσουν τις νίκες τους κόντρα σε Πιρόνκοβα και Στόσουρ ενώ σημαντικό εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει η κάτοχος του τίτλου και μεγάλο φαβορί, Σερίνα Γουίλιαμς αντιμετωπίζοντας στο Philippe Chatrier (14:00GR) την ανερχόμενη Ουκρανή, Ελίνα Σβιτολίνα η οποία έχει στο πλευρό της την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του θεσμού, Ζιστίν Ενάν.

Mεγάλο ματς φιλοξενεί το Lenglen ανάμεσα στη Βίνους Γουίλιαμς και την 8-Τιμέα Μπαζίνσκι στις (16:30GR).

Την Τρίτη (31/5) θα ξεκινήσουν τη «μάχη» της διάκρισης στο τουρνουά των Juniors, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Έλενα Χριστοφή. 

Ο 17χρονος Έλληνας πρωταθλητής που απολαμβάνει την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και του Νο1, αντιμετωπίζει στις 12:00GR στο Court 5 τον Γερμανό, Ντάνιελ Αλμάιερ. 

Την ίδια ώρα στο Court 13 η Έλενα Χριστοφή που εξασφάλισε την πρόκριση μέσω προκριματικών, θα αντιμετωπίσει το Νο10 του ταμπλό, Σοφία Κένιν από τις ΗΠΑ.

To πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

Court Philippe Chatrier (ώρα έναρξης 12:00GR-Eurosport)
11-Novak Djokovic (Serbia) v 14-Roberto Bautista Agut(Spain)
1-Serena Williams (United States) v 18-Elina Svitolina(Ukraine)
9-Richard Gasquet (France) v 2-Andy Murray (Britain) 

Court Suzanne Lenglen (ώρα έναρξης 12:00GR-Eurosport)
2-Agnieszka Radwanska (Poland) v Tsvetana Pironkova (BUL)  6-2 3-0
11-David Ferrer (Spain) v 7-Tomas Berdych (Czech Republic) 
9-Venus Williams (United States) v 8-Timea Bacsinszky(Switzerland)     
Albert Ramos-Vinolas (Spain) v 3-Stan Wawrinka (Swizterland)

Court One (ώρα έναρξης 12:00GR)
6-Simona Halep (Romania) v 21-Samantha Stosur (Australia) 5-3
12-David Goffin (Belgium) v Ernests Gulbis (Latvia)
Kiki Bertens (Netherlands) v 15-Madison Keys (United States)
Marcel Granollers (Spain) v 13-Domivic Thiem (Austria) 
12-Carla Suarez Navarro (Spain) v Yulia Putintseva (Kazakhstan)


πηγή:tennis24

Ολυμπιάδα Tennis Club
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply